Green Background For Nazwww

Cute Lady Jr. | Tuesday, 25 December 2012 |

Jalan-jalan ke rumah Naz yang beralamat di http://nazwww.blogspot.com/ tu tadi tengok tile background blog beliau nampak macam kurang smooth. Jadi saya cuba baiki supaya background yang berulang-ulang tu supaya tidak nampak seperti ada sekatan antara satu block ke satu block yang lain. Harap Cik Naz sudi terima backgroud yang saya baiki tu.

8 comments:

Nurul Najihah said...

BEZZZ ada someOne tolong baiki backgroud. untung_untung :)

sisjaat said...

hehehe..bagus ada kwn mcm ni.. done folowing u.. folow back at sisjaat.blogspot.com tq ya..keep in touch..

CeqGu said...

camno baiki tu? pakai coding ke? ke camno. teringin nak tau

ahsfantasy24 said...

Baiki guna adobe photoshop sis, kemudian kita tukar URL gambar dalam HTLM coding :)

Dunia Wilma said...

Bagusnya ada kawan macam nie ^_^

P/S: Dah jadi follower #93

MaMa Rey said...

baik batul cik lady ni..

etuza said...

http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/ tinggalkan jejak dah follow ni ya

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

sejuk jek mate memandang hijau2 cmni=)