Segmen : Saya Blogger Negeri.......

Cute Lady Jr. | Thursday, 10 January 2013 |
Ada baby comel ajak join Segmen.. Nak merepek kejap tentang negeri sendiri ni. Kalau nak tahu lanjut tentang segmen ni, tembak blog Apit melalui gambar di atas. 

Lady semestinya datang dari negeri yang dikenali sebagai Tanah Serendah Sekebun Bunga atau Negeri Cik Siti Wan Kembang. Tentang perkara yang menarik, semua tempat ada daya tarikan yang tersendiri kan? Tapi kalau di negeri saya, boleh lihat:

  1. Beberapa tempat membeli belah dalam Zon Bebas Cukai. 
  2. Suasana yang berbeza, tanpa premis hiburan yang keterlaluan.
  3. Kuih-muih yang beraneka jenis. Kuih Tahi Itik pun ada.
  4. Pantai, gunung, dan lata yang menyamankan.
  5. Eh, banyak lagilah ! Jom datang bertandang..
Tag? GeeAzie jom !

10 comments:

Seneorita Baharin said...

Salam..dr segmen yg sama..kte dr penang.. ;) btw singgah n follow u dear.

http://seneoritabaharin.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Mohd Lokman Bin Ramli said...

Assalamualaikum dan salam sejahtera.. ^_^. selamat berkenalan kepada yang baru mengenali diri saya. Saya blogger dari terengganu tetapi sekarang menetap di melaka. jemput singgah ke rumah saya yang tak sebeberapa ini. Maaf juga lambat buat lawatan sebab sibuk dengan final exam..

http://www.lokmanramli.my/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri-terengganu.html

deno said...

salam.. deno datang dari terengganu! jemput.... jom je trg! :)

www.dayangdeno.blogspot.com

QasehnyaRania said...

http://lobaksusue.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-dari-negeri.html

salam kenal dari ciksu:D
singgah dari segmen yang sama..
dari kedah

i follower ke 136 :D

yeen miscelivious said...

hai.. dtg dari segmen yang sama
yeen suke bumi kelantan ^^
jom terjah ke nogori plk :)
http://treasurelicious.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

♥Farhana♥ said...

dari segmen yang sama , blogger dari perak . done follow . jemput singgah dan follow blog saya ---> http://duniahatisaya.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

salam perkenalan :)

doraemonsaja said...

142 follow u . http://hanumsahaja-26.blogspot.com/2013/01/lepat.html

Ecah Shaimi said...

as salam..

salam kenal melalui segmen y sama..
Ecah orghe klate jgk..

http://violetungupurple89.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

sudi2 tuk follow my blog.. tq

Cik Aichrah said...

Singgah dari Kelantan ;)
Done follow awk :)
Jom singgah back :D

http://aichrah.blogspot.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-saya-blogger-negeri.html